Onze Diensten

Webdesign

Een website kan op veel verschillende manieren ontwikkeld worden. Iedereen heeft specifieke wensen. U kunt denken aan een simpele informatieve website met bijvoorbeeld 5 pagina’s met bedrijfsinformatie. Of een website met veel wisselende inhoud en een beheer systeem (CMS – Content Management System) is ook een optie.

E-commerce

is een ander woord voor webshop, uw winkel online. Dit biedt als voordeel dat uw doelgroep ineens wordt uitgebreid naar een landelijk gebied, of zelfs wereldwijd.
Voor complexe projecten zoals een webshop, werk ik samen met partijen die beschikken over deze technisch kennis. Op deze manier zijn we verzekerd van een goed eindresultaat tegen een scherpe prijs.

Grafisch design

Naast de digitale wereld hebben we ook altijd nog de fysieke wereld. Denk aan het logo van uw bedrijf, of het visitekaartje die u weggeeft aan uw toekomstige klanten. Maar ook de catalogus of advertentie die uw bedrijf presenteert. Als bedrijf is het erg belangrijk dat mensen u kunnen herkennen, daarom is het logo en huisstijl het belangrijkste onderdeel van uw bedrijf.

YBDesign biedt veel mogelijkheden op het gebied van grafische design. Denk aan: logo’s, huisstijlen (briefpapier, visitekaartjes en enveloppen), advertenties, folders, catalogussen, verpakkingen, posters, flyers, promotiekaarten enz.

CMS (Beheer systeem)

Staat voor Content Management System, ook wel ‘Beheer systeem’ genoemd. Met een CMS bent u in staat om en website of webshop zelf te beheren. Hierbij kunt u denken aan foto’s toevoegen, teksten aanpassen, pagina’s aanmaken enz. Hiermee hebt u de totale vrijheid wat betreft uw website.
Om een optimaal beheer systeem aan te kunnen bieden maken we gebruik van ‘Open source’ (voor iedereen toegankelijk) systemen. Zoals MODx en Magento. Hierdoor kunnen we website’s en webshop’s tegen scherpe prijzen aanbieden.

Webhosting

Om het pakket voor u compleet te maken, biedt YBDesign ook Hosting aan. Andere woorden voor ‘hosting’ is ook wel de ruimte die u online huurt om uw website te plaatsen. Aan deze ruimte wordt het domein (www.voorbeeld.nl) gekoppeld zodat iedereen uw website of webshop kan bezoeken.
Onder hosting valt ook Email, Domein registratie en de ruimte om uw website te plaaten.

SEO Friendly

Google is een belangrijk element geworden in de online wereld, wij maken uw website zo Google vriendelijk mogelijk. De combinatie van techniek en inhoud van de website bepaald op welke plaats u terecht komt in Google.

Wat onze klanten zeggen

Over YBDesign

YBDesign bevind zich net op de rand van Friesland en Groningen, maar dit weerhoud ons niet om zaken te doen in heel Nederland. Als u vragen hebt willen we deze graag met u bespreken.

Iets over ons

Bij YBDesign kunt u terecht voor uw Webdesign, Webhosting, Grafisch design, CMS en E-commerce. De jarenlange ervaring die resulteerde in vele opdrachten heeft Yke-Bert Wijnsma in mei 2010 doen besluiten tot het oprichten van zijn eigen bedrijf: YBDesign. In samenwerking met verschillende specialisten op het gebied van internet en media wordt altijd het juiste resultaat gerealiseerd. Mede door deze constructie kan YBDesign, voor een scherpe prijs, uw project tot een succes brengen.

Meer info?

Graag nodigt YBDesign u uit om een kijkje te nemen op deze website. Hier vind u alle mogelijkheden, de portfolio en hoe u contact met YBDesign kunt opnemen. Bent u geinteresseerd wat YBDesign voor u kan betekenen? Of heeft u vragen? Neem dan gerust telefonisch contact op of stuurt u een e-mail.

Onze Kennis

Kennis is de sleutel in dit vakgebied, daarom houden we ons zelf up to date van laatste technieken.

  • HTML/CSS 90%

  • Adobe Creative Suite 90%

  • WordPress 70%